Coșul este gol!

Garantia produselor

GARANTIA PRODUSELOR

    

Termenii și condițiile de garanție sunt în conformitate cu prevederile legale: ordonanța Guvernului nr. 21 / 1992 privind protecția consumatorilor, legea nr. 449 / 2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora. Perioada de garanție este menționată în certificatul emis de Hezotech Power SRL  și începe să curgă de la data înscrisă în factura de achiziție.

  Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa de mail: office @ hezo.ro sau telefonic la numarul 021.212.30.20. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

  La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului impreuna cu accesoriile aferente si o copie de pe Factura fiscala si Certificatul de Garantie. Recomandam ca produsele in cazul trimiterii cu o firma de curierat sa fie puse intr-un ambalaj corespunzator pentru a prevenii deteriorarea lor pe timpul transportului. Deteriorarea produsului din pricina ambalarii necorespunzatoare duce la pierderea garantiei si va trebui solutionata de catre cumparator cu firma de curierat.

  In cazul produselor neconforme trimise de dumneavoastra costul integral tur-retur al produselor va fi suportat de firma noastra. Daca neconformitatea produselor nu face obiectul garantiei (produs functional, prezinta urme de lovituri, manipulare defectuoasa, socuri electrice, e.t.c) costul aducerii la conformitate va fi suportat de catre client, inclusiv costul transportului tur-retur.

Acest serviciu este valabil doar daca:

  •          Utilizati curierii agreati de catre Vanzator
  •          Sunt respectate conditiile din Certificatul de garantie.
  •          Produsul este insotit de documente / ambalaj care atesta achizitia produsului de la Hezotech Power SRL - www.ledeco.ro
  •          Produsul este intact si nu s-a incercat repararea lui pe cont propriu.


Imaginile publicate pe SITE au un titlu informativ, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.)


    Conditiile de garantie se completeaza cu informatiile din Termeni si Conditii

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții