Coșul este gol!

Informații Transport

Transport


Transport GRATUIT pentru comenzi de minim 500 RON.

Termenul de livrare standard este de 48 ore din momentul in care a fost primita comanda.
Cu exceptie acest termen se poate prelungi cu o zi lucratoare sau mai multe in functie de evolutia stocului in momentul in care ati transmis comanda. Intarzieri la livrare mai pot aparea fara voia noastra sau a firmei de curierat din diverse motive (conditii meteo, trafic, etc). Un consultant ledeco.ro va lua legatura cu dumneavoastra si o sa va informeze despre oricare situatie care se abate de la conditiile standard prezentate pe site.

In situatia in care optati pentru modalitatea de plata cu OP, livrarea se va face doar dupa incasarea contravalorii facturii proforme iar costul transportului va fi mai mic cu suma perceputa in mod normal pentru ramburs. Daca livrarea se va face intr-o localitate/comuna sau sat unde firma de curierat nu are punct de lucru pot aparea costuri suplimentare de transport si se vor aplica doar cu acceptul dumneavoastra.
Totodata comenzile se pot ridica de la sediul curierului daca doriti acest lucru si ati specificat acest lucru in prealabil.

Comenzile pot fi livrate la adresa specificata de dumneavoastra, cu ridicare de la sediul curierului sau cu ridicare din punctul nostru de lucru de pe strada Maica Domnului nr.41 din Bucuresti.

Abonează-te la newsletter și stai conectat la ultimele promoții